NICORETTE® Tyggegummi Fruitmint 4mg 210 stk

  • DKK 289,95

NICORETTE® Tyggegummi Fruitmint er et middel til hjælp ved rygestop. Giver hurtig lindring af nikotintrang og abstinenser fordi tyggegummierne afgiver nikotin ved tygning.
DET ER DESVÆRRE IKKE MULIGT AT FORTRYDE KØB AF LÆGEMIDLER
Det ikke er lovligt at gensælge et lægemiddel, der har været ude hos en forbrugerI alle pakninger ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.
Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at klikke her

Vareinformation


NICORETTE® Tyggegummi Fruitmint er et middel til hjælp ved rygestop. Det virker på din nikotintrang og på dine abstinenser. Nicorette tyggegummi giver dig den nikotin, som du plejer at få fra tobakken, fordi tyggegummierne afgiver nikotin ved tygning. Behandlingen er beregnet til rygere på 15 år og derover.  

Du kan tage Nicorette, når du vil 
• holde op med at ryge. 
• stoppe midlertidigt med at ryge. 
• nedsætte dit tobaksforbrug.

Du skal tage 1 stykke Nicorette tyggegummi, når du normalt ville have røget en cigaret eller når du får trang til at ryge. Du må højst tage 24 stykker over en 24 timers periode. Du bør altid have Nicorette ved hånden, da rygetrangen pludselig kan opstå. For at maksimere chancerne for et succesrigt rygestop er det vigtigt, at du tager et tilstrækkeligt antal stykker tyggegummi hver dag

Vælg den rigtige styrke
Ryger du under 20 cigaretter om dagen: Prøv 2 mg tyggegummi.
Ryger du mindst 20 cigaretter om dagen: Prøv 4 mg tyggegummi.

SÅDAN BRUGER DU NICORETTE® TYGGEGUMMI
  1. Tyg langsomt, til smagen bliver intens (under 1 minut).
  2. Hold op med at tygge og lad tyggegummiet hvile mellem kinden og tandkødet. Nu optages nikotinen i kroppen via mundens slimhinder.
  3. Begynd at tygge igen, når smagen er blevet mindre intensiv – stille og roligt, indtil smagen bliver intens igen.
  4. Gentag punkt 2 og 3, indtil rygetrangen er væk. Smagsoplevelsen rækker til cirka ½ times brug.
Har du besluttet dig for at blive røgfri her-og-nu?
Tag et stykke tyggegummi, hver gang du føler rygetrang. Hen ad vejen vil nikotintrangen og abstinenserne blive mindre, så dit behov for nikotintyggegummi mindskes.

netkiosk.dk er på Lægemiddelstyrelsens liste over godkendte forhandlere af håndkøbsmedicin under Living House ApS.UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Marilou Bio Nordic Laces / Snørekompagniet E.Devia Made in France RFSU OiSTER GLOBALONE Always DENTOTAPE® Huawei BIC Fashion Kingdom TAMPAX Neutrogena® o.b. Gillette Natusan® by Johnson's® nicorette® Colgate DKS - Dansk Kosmetik Salg PharmaDoct

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.