NYHED: Køb på abonnement. Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr.

NICORETTE® Næsespray 0,5mg 200doser

  • DKK 269,95

NICORETTE® Næsespray er et middel til hjælp ved rygestop eller rygereduktion. Giver hurtig lindring af nikotintrang og abstinenser fordi der afgives nikotin ved indhalering.
DET ER DESVÆRRE IKKE MULIGT AT FORTRYDE KØB AF LÆGEMIDLER
Det ikke er lovligt at gensælge et lægemiddel, der har været ude hos en forbrugerI alle pakninger ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.
Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at klikke her

Vareinformation


NICORETTE® næsespray giver cirka 200 sprays, hvor hver spray indeholder 0,5mg nikotin, hvilket er ideelt til hurtig lindring af nikotin abstinenssymptomer forårsaget af rygestop. NICORETTE® næsespray virker på din nikotintrang og på dine abstinenser. NICORETTE® næsespray giver dig den nikotin, du plejer at få fra tobakken.

NICORETTE® næsespray er ideel til rygere, der ryger 20 eller flere cigaretter om dagen og får stærk rygetrang i løbet af dagen. NICORETTE® Næsespray er hurtigtvirkende således at, hvis du skulle få rygetrang kan du hurtigt anvende denne spray og derved opnå hurtig lindring.

Ideel til at håndtere den stærke rygetrang
Kontrollerede nikotindoser optages hurtigt gennem næsen og videre ud i blodbanen. Resultatet er en hurtig lindring af rygetrang og nikotinabstinenser.

Sådan bruger du NICORETTE® næsespray
NICORETTE® næsespray optages via slimhinden i næsen. Der må ikke synkes eller snuses ind gennem næsen, mens sprayen anvendes. For at sikre, at der reflektorisk ikke snuses ind, fyldes lungerne med luft inden brug af næsesprayen.
  1. Læn hovedet let bagover og før spidsen af sprayen ind i den bagerste del af det ene næsebor.
  2. Tryk pumpen ned med en hurtig og kraftig bevægelse.
  3. Pust eventuelt også i det andet næsebor ved behov. I begyndelsen kan det ske, at du nyser, at næsen løber, eller at øjnene løber i vand lige efter brug. Dette aftager som regel efter et par dage.
  4. Brug sprayen efter behov – maksimalt 1 pust i hvert næsebor 2 gange i timen.
Har du besluttet dig for at blive røgfri her-og-nu? Brug næsesprayen, hver gang du føler rygetrang. Hen ad vejen vil nikotintrangen og abstinenserne blive mindre, så dit behov for nikotinnæsespray mindskes.

Behandlingsforløb:

De første 3 måneder
16 pust pust om dagen er som regel tilstrækkeligt. Brug højst 80 pust pr. dag (40 i hvert næsebor)
De næste 6-8 uger:
Nedsæt gradvist antallet af pust pr. dag til halvdelen af det, du brugte i begyndelsen.
Afslut behandlingen
Når du er nede på 2-4 pust om dagen, bør du prøve at stoppe helt.

Sæt dig som mål at være helt fri af røg og nikotin efter højst 6 måneder. Tal med din læge, en rygestoprådgiver eller dit apotek, hvis du ikke er holdt helt op med at ryge efter 9 måneder. Regelmæssig brug af medicinsk nikotinnæsespray i mere end 6 måneder anbefales ikke.

Vil du stoppe gradvist?
Hvis du ikke vil eller magter at stoppe helt her-og-nu, kan du bruge nikotinnæsespray til at erstatte nogle af cigaretterne og dermed forlænge de røgfri perioder.

Prøver du at holde helt op med at ryge?
Så snart du føler dig parat til det – dog senest 6 måneder efter, at du er begyndt at bruge nikotinnæsespray.

Nicorette næsespray. 0,5 mg nikotin pr. dosis ("pust").

Dosering: 1 pust (0,5 mg) i hvert næsebor ved rygetrang. Min. 8 doser (pust i hvert næsebor) pr. dag med en anbefaling på 1-2 doser (højst 3) pr. time initialt dog højst 40 doser (80 pust) pr. døgn.
Ved rygestop: Hold helt op med at ryge. Brug sprayen i mindst 3 mdr. med fuld dosis, før langsom nedtrapning og afslutning, typisk efter 6 mdr.
Ved rygereduktion: Anbefales ved rygetrang for at forlænge de røgfri intervaller mest muligt. Du bør have reduceret cigaretforbruget permanent og indledt et totalt rygestop inden 6 mdr.

Søg faglig rådgivning, hvis et seriøst rygestop ikke er forsøgt inden 9 mdr. Brug i mere end 6 mdr. anbefales ikke.

Pakning: Flaske med 10 ml.UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

4Move Isotonic Drink CHILLO Marilou Bio GLOBALONE SUN BLAST ORGANIC PharmaDoct C+SWISS Natusan® by Johnson's® Gillette Neutrogena® DKS - Dansk Kosmetik Salg nicorette® o.b. Active O2 Water Colgate Nordic Laces / Snørekompagniet DENTOTAPE® ISBRE TAMPAX SERVED BY NOHRLUND ALO® Drink Aloe Vera Juice OiSTER RFSU Always

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.