HURTIG LEVERING 1-2 DAGE. HELE UGEN OGSÅ SØNDAG (fra 28/2 2021)

4Move Isotonic Drink

4Move Professional Isotonic Drink

4MOVE isotonisk vitamindrik slukker hurtigt tørst, hydrerer effektivt kroppen, supplerer de vitaminer og mineraler, der er tabt under træning. De er skabt til folk, der kan lide aktiv livsstil, udøve sport professionelt eller rekreativt. 4MOVE er valgt og anbefalet af de bedste sportsudøvere i verden. Den isotoniske drik vækker menneskets indre træner, der motiverer dem til at arbejde på sig selv kontinuerligt, i livet og i sporten. Den berømte sportsudøvers anbefaling er afgørende – de er den største myndighed for professionelle atleter og for mennesker, der er aktive på daglig basis.UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Gillette ISBRE ALO® Drink Aloe Vera Juice SERVED BY NOHRLUND C+SWISS Neutrogena® Active O2 Water DENTOTAPE® CHILLO TAMPAX o.b. nicorette® GLOBALONE 4Move Isotonic Drink NUTREND BIC Marilou Bio Natusan® by Johnson's® PharmaDoct DKS - Dansk Kosmetik Salg Nordic Laces / Snørekompagniet SUN BLAST ORGANIC OiSTER RFSU Colgate Always

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.