Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

C+SWISS

C+SWISS sår bag CSWISS® Ice Tea. CSWISS® var den første cannabis Ice Tea verden nogensinde har drukket. Og du kan smage det!

SWISS CANNABIS må kun dyrkes i Schweiz. Det er umuligt at kopiere denne sort. Det er unikt. Udviklingen igennem mange år, giver sorten SWISS CANNABIS vores CSWISS® Ice Tea sin uforlignelige smag verden over. CSWISS® var den første cannabis Ice Tea verden nogensinde har drukket. Og du kan smage det! Der findes mere end 120 forskellige stoffer i cannabisplanten – de vigtigste i medicinsk sammenhang er THC og CBD. THC giver en euforiserende effekt, som kan gøre dig skæv – det er det, der findes i store mængder i hash. CBD (cannabinoid) har ikke en euforiserende virkning, og kan derfor ikke gøre dig skæv. Begge stoffer virker ved at gå ind i blodbanen og op i hjernen, hvor de påvirker receptorer. I den rette dosis kan det i nogle tilfælde dæmpe kramper, spasmer, kvalme og smerter. C+SWISS indeholder selvfølgelig ikke THC


C+SWISS Ice Tea
C+SWISS Ice Tea

C+SWISS® var den første cannabis Ice Tea verden nogensinde har drukket. 12stk/pakke

DKK 240,- 120,-


UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Natusan® by Johnson's® Neutrogena® C+SWISS OiSTER SUN BLAST ORGANIC Egekilde PharmaDoct LORINA GLOBALONE Gillette Active O2 Water 4Move Isotonic Drink DENTOTAPE® o.b. FAXE KONDI BOOSTER Mountain Dew RFSU Colgate CHILLO CULT Energy TAMPAX Marilou Bio Always SERVED BY NOHRLUND

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

Om netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.