Hurtig levering. Dag-Dag (hverdage). Fri fragt ved køb over 399 kr

CULT Energy

CULTs historie startede i 1998 med energidrikken CULT Energy. Dengang havde den smag af cherry cola og kom i en sodavandsflaske med brandet papir omkring.

Indenfor kort tid opnåede den en markedsandel i Danmark på 83% i kategorien ‘kulsyreholdige energidrikke’. CULT Energy er i årenes løb justeret til i smagen og har i dag en portefølje med adskillige stærke varianter.


CULT X ASTRALIS BLOOD ORANGE
CULT X ASTRALIS BLOOD ORANGE

Ny energidrik fra CULT som har lavet den i samarbejde med Astralis. Med smag af blodappelsin

DKK 24,95,- 18,-

CULT X ASTRALIS LEMON LIME sukkerfri
CULT X ASTRALIS LEMON LIME sukkerfri

Ny energidrik fra CULT som har lavet den i samarbejde med Astralis. Med smag af Lemon/Lime

DKK 24,95,- 18,-

CULT Energy Hamp
CULT Energy Hamp

CULT har altid været kendt for at turde at gå nye og egne veje samt altid at have kant Nu er der udviklet CULT Energy Hamp. Der er hamp i produktet, men man bliver kun påvirket af god energi, når man drikker den.

DKK 24,95,- 18,-


UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

GLOBALONE FAXE KONDI BOOSTER Mountain Dew o.b. CULT Energy Egekilde Always Marilou Bio CHILLO OiSTER RFSU DENTOTAPE® 4Move Isotonic Drink Natusan® by Johnson's® Neutrogena® C+SWISS Colgate SERVED BY NOHRLUND TAMPAX Active O2 Water LORINA SUN BLAST ORGANIC Gillette PharmaDoct

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

Om netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.