HURTIG LEVERING 1-2 DAGE HELE UGEN

ISBRE

ISBRE er det norske ord for gletsjer, som også er navnet på dette helt naturlige produkt, der med rette kan kaldes for verdens reneste drikkevand.

Intet andet sted i verden findes en lignende kilde, hvor så rent vand kan tappes uden nogen former for behandling eller filtrering.

ISBRE drikkevand er utrolig forfriskende og krystalklar, i både udseende og i smag. Flaskens design lægger sig meget op ad vandets oprindelsessted, nemlig de norske fjelde. På etikken ses det gletsjerområde hvor vandet er tappet fra og et isbjerg er præget i bunden af flasken.

ISBRE kilden er placeret under Hardangerjøklen gletsjeren i bunden af den 100 kilometer lange Hardanger fjord ved Ulvik i Norge.
På grund af denne uberørte subarktiske iskolde kilde beliggende i et fjerntliggende egn, hvortil der i ældre tid kun var adgang via fjorden, er vi i dag i stand til at flaske denne utroligt rene vand. *

Gletsjeren menes at være mindst 5.000 år gammel en af de ældste og reneste vandkilder i verden. Vand fra ISBRE kilden er af uforlignelig kvalitet, og vi har modtaget certificering fra USA’s Patent og Varemærkestyrelsen som "Verdens bedste drikkevand" ®. ISBRE har også fået EU varemærke: " Isbre Verdens bedste drikkevand" ®.

Hardanger er kendt som en af de regioner på jorden med den mest majestætiske natur: Fjorde, bjerge, gletsjere, og selvfølgelig masser af vandfald. For ISBRE betyder det, at dens indhold af salt, mineraler og metal forbindelser er utrolig lav. For dig betyder det, at du får den sundeste vand du kan købe.

* Lab Testet af Grundvand Analytisk, Inc. og Eurofins NorgeUDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Solán de Cabras BIC Gillette Huawei Natusan® by Johnson's® PharmaDoct TAMPAX Colgate GLOBALONE OiSTER Nordic Laces / Snørekompagniet CHILLO Marilou Bio RFSU DKS - Dansk Kosmetik Salg NUTREND nicorette® ALO® Drink Aloe Vera Juice SERVED BY NOHRLUND Neutrogena® Fashion Kingdom o.b. DENTOTAPE® E.Devia Made in France SUN BLAST ORGANIC Always C+SWISS

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.