Hurtig levering. Dag-Dag (hverdage). Fri fragt ved køb over 399 kr

Mundbind Ansigtsmaske 3 lags 4 stk

  • DKK 199,00

Indhold: 4 stk. mundbind

Mundbind med elastikbånd, 3 lags engangs Fri for glasfiber, formbar næseklemme BEGRÆNSET PARTIVareinformation


Mundbind med øreelastik, 3 lags, ass. farver (lyseblå, lysegrøn, lyserød)
Fri for glasfiber, formbar næseklemme

Mundbind der beskytter mod spredning af bakterier. Kan bl.a. anvendes i forbindelse med fødevareproduktion, hvis man vil undgå at spyt mv. kommer i kontakt med maden. Kan ligeledes bruges af tandlæger og hospitalsbranchen samt negletekniker, fodplejere mm.

Mundbind bruges til at mindske smitterisikoen på arbejde samt beskyttelse mod spredning af bakterier fx. ved rejse.
Mundbind kan også bruges som beskyttelse mod stænk fra blod og andre kropsvæsker. Uanset om du arbejder i sygehusvæsenet, på et plejehjem eller andre steder i sundhedssektoren, medicinalindustrien, hvor man risikerer at blive udsat for smittefare, krops-væsker og lignende, så vil et mundbind være en god idé at investere i.
En anden fordel ved mundbind er, at de forhindrer bæreren i at røre ved sin næse og mund, og dermed forhindrer det smittespredning fra kontakt.

Mundbindet fæstnes rundt om ørerne ved hjælp af øreelastikkerne. Mundbindet er foldet sammen og skal foldes ud og tilpasses ansigtet på den, der skal have mundbindet på.ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

GLOBALONE C+SWISS DENTOTAPE® Natusan® by Johnson's® Colgate Marilou Bio Neutrogena® 4Move Isotonic Drink PharmaDoct o.b. TAMPAX OiSTER Gillette Active O2 Water CHILLO RFSU

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

Om netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.