netkiosk.dk skifter navn til LivingHouseShop

Mundbind Type IIR EN14683 CE-godkendt 10 stk pakke

  • DKK 5,00
  • DKK 29

Indhold: 10 stk. mundbind 5,- kr. KAMPAGNE GÆLDER indtil 30/4MÅSKE DANMARKS BILLIGSTE! Mundbind med elastikbånd, 3 lags engangs, formbar næseklemme 10 stk. pk.. Type IIR EN14683 CE-godkendt. Kirurgisk maske med 98% bakteriefiltreringseffekt. NU Kr. 5,00 for 0 stk. MINDSTEKØB 10 PAKKERVareinformation


Mundbind med øreelastik, 3 lags, lyseblå. 10stk. pr. pakke
Med formbar næseklemme
CE godkendt. EN14683
3 BESKYTTELSESLAG
Kirurgisk maske med 98% bakteriefiltreringseffekt
Størrelse: Længde 17,5cm / Højde 9,5cm
Dækker mund, næse og hage.

INSTRUKTION:
  1. Disse mundbind er til engangsbrug. Mundbindet bør udskiftes efter højst 4 timers brug

  2. Sørg for at masken dækker hele din mund, næse og hage.

  3. Opbevaring: Opbevar tørt og ventileret. Hold varen væk fra ild og brandfarlige stoffer. OBS: Kontroller at pakken ikke er beskadiget eller brudt inden brug.

  4. Masken bør bortskaffes efter brug og er IKKE genanvendelig.


Mundbind kan hjælpe mod spredning af bakterier. Kan bl.a. anvendes i forbindelse med fødevareproduktion, hvis man vil undgå at spyt mv. kommer i kontakt med maden. Kan ligeledes bruges af tandlæger og hospitalsbranchen samt negletekniker, fodplejere mm.

Mundbind bruges til at mindske smitterisikoen på arbejde samt beskyttelse mod spredning af bakterier fx. ved rejse.
Mundbind kan også bruges som beskyttelse mod stænk fra blod og andre kropsvæsker. Uanset om du arbejder i sygehusvæsenet, på et plejehjem eller andre steder i sundhedssektoren, medicinalindustrien, hvor man risikerer at blive udsat for smittefare, krops-væsker og lignende, så vil et mundbind være en god idé at investere i.
En anden fordel ved mundbind er, at de forhindrer bæreren i at røre ved sin næse og mund, og dermed forhindrer det smittespredning fra kontakt.

Mundbindet fæstnes rundt om ørerne ved hjælp af øreelastikkerne. Mundbindet er foldet sammen og skal foldes ud og tilpasses ansigtet på den, der skal have mundbindet på.
ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Neutrogena® Fashion Kingdom DKS - Dansk Kosmetik Salg PharmaDoct Nordic Laces / Snørekompagniet Always Natusan® by Johnson's® TAMPAX Colgate o.b. GLOBALONE Huawei BIC Gillette Marilou Bio RFSU E.Devia Made in France OiSTER DENTOTAPE®

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.