Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

GEAR Sportsarmbånd Premium Universal Small Grå/NeonGrøn

  • DKK 149,00
  • DKK 199

Denne smartphoneholder er perfekt til den aktive. Hvad enten det er en rask gåtur, en løbetur eller en tur i fitness. Holderen sidder fast med velcro, hvilket gør at den passer til de fleste armeVareinformationPerfekt smartphoneholder med velcro så den passer til de fleste arme. Passer til skærme op til 4,7" som f.eks. iPhone 6 og 7

Denne smartphoneholder er perfekt til den aktive. Hvad enten det er en rask gåtur, en løbetur eller en tur i fitness. Holderen sidder fast med velcro, hvilket gør at den passer til de fleste arme. Holderen passer til skærme op til 4,7", som f.eks som f.eks. iPhone 6 og 7. Udover at holde styr på telefonen under løbeturen, har du også mulighed for at opbevare din nøgle - holderen har nemlig en lille lomme til nøglen.

• Passer til smartphones med display op til 4,7"
• Lukkes med velcro - passer til de fleste arme
• Velcro til fastgørelse af hovedtelefonkabel
• Lomme til nøgle
ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

TAMPAX Gillette RFSU LORINA nicorette® Marilou Bio o.b. Mountain Dew FAXE KONDI BOOSTER CULT Energy GLOBALONE DENTOTAPE® 4Move Isotonic Drink Egekilde SUN BLAST ORGANIC Colgate Always C+SWISS Natusan® by Johnson's® Neutrogena® CHILLO PharmaDoct OiSTER Active O2 Water SERVED BY NOHRLUND

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.