Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

Nokia 105 Sort mobiltelefon + OiSTER Startpakke

  • DKK 199,00
  • DKK 298

KAMPAGNE: NOKIA 105 + OiSTER Startpakke

Få en back-up telefon / ekstra telefon inkl. 50kr. taletid og mobilnummer fra OiSTER. KAMPAGNE så længe lager haves. Ingen bindingVareinformation


Nokia 105 Dual Sim (Sort) mobiltelefon + OiSTER Startpakke
Værdi: 298,- kr. SPAR 99,-
Bestil i dag og få leveret i morgenNOKIA 105 DUAL SIM:
Med en kurvet, ergonomisk form og forhøjede taster, som gør det nemmere at skrive beskeder og ringe op, giver Nokia 105 dig en solid kvalitetstelefon, som ligger godt i hånden. Det robuste batteri tilbyder 15 timers taletid eller en måned på standby.

Nokia 105 Dual Sim 4th Generation mobiltelefon.
Telefonen har yderst holdbart og ergonomisk design. Udstyret med praktiske funktioner som en integreret lommelygte. Den kan lagre op til 2.000 kontakter og 500 SMS’er. Batteriet holder i op til 25 dage i stand-by-tilstand.

Dual Sim
Telefon er med Dual Sim. Dvs. du kan have 2 stk. SIMkort i telefonen. Og det kan være fra to forskellige leverandører/selskaber

Bygget til at holde
Nokia 105 Dual Sim er designet med stærk ergonomi med separate taster, som gør det let at skrive beskeder eller foretage opkald. Den har en god form og ligger godt i hånden. Den er fremstillet af polycarbonat, som sikrer langvarig holdbarhed, og den konsistente farve gør ridser mindre synlige. Telefonen har vundet den eftertragtede iF Design Award 2020.

Batteri
Telefonen er udstyret med et fjernbart 800 mAh-batteri. Batteriet holder i op til 25 dage i stand-by-tilstand og batteri nok til 14 timers opkald. Batteriet oplades via en microUSB-fatning.

Egenskaber:
Nokia Series 30+ styresystem
Dual miniSIM port
1,77” TFT-skærm med QQVGA-opløsning (120 x 160p)
3,5 mm lydjack
Inkluderer det legendariske spil Snake
Praktisk lommelygte
Kan lagre op til 2.000 kontakter og 500 SMS’er

Inkluderet i pakken:
Nokia 105
MicroUSB-oplader
Hurtigstartsvejledning


OISTER STARTPAKKE:


Trio sim-kort, indeholder både almindelig, mikro og nano simkort. Inkluderet 50 kr. taletid. Svarer til ca. 100 min. tale eller 100 MB data INGEN BINDING

SIM-kortet er gyldigt i 12 måneder regnet fra SIM-kortets aktivering eller seneste optankning.
SIM-kortet bliver automatisk fornyet i 12 måneder, hver gang du tanker op. Hvis du ikke tanker op indenfor 12 måneder, vil SIM-kortet blive deaktiveret og kan ikke genaktiveres efterfølgende.

150,- kr. taletid koster 99,- kr.
400.- kr. taletid koster 199,- kr.
750,- kr. taletid koster 299,- kr.
Du kan købe mere taletid på to måder: via mobilen eller web på www.oister.dk/goANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Colgate FAXE KONDI BOOSTER Egekilde nicorette® ALO® Drink Aloe Vera Juice OiSTER Nordic Laces / Snørekompagniet 4Move Isotonic Drink GLOBALONE SERVED BY NOHRLUND Gillette o.b. CULT Energy ISBRE Always DKS - Dansk Kosmetik Salg RFSU C+SWISS PharmaDoct Natusan® by Johnson's® LORINA SUN BLAST ORGANIC Neutrogena® Mountain Dew Active O2 Water Marilou Bio CHILLO DENTOTAPE® TAMPAX

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.