Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

Nokia 3310 Grå Dual SIM Kamera NY telefon

  • DKK 499,00

Inkl. OiSTER Startpakke med telefonnummer værdi 49,- kr.

Nokia 3310 har et ergonomisk afrundet design med et 2,4 tommer stort display, klassiske knapper og 2 megapixels kamera på bagsiden

VAREN ER UDSOLGTVareinformation


Nokia er tilbage med den ikoniske Nokia 3310, der har alle dine favoritfunktioner. Nu med nye features pakket ind i et flot, nyt design.
Nokia 3310 har et ergonomisk afrundet design med et 2,4 tommer stort display, klassiske knapper og 2 megapixels kamera på bagsiden.
Opdateret Nokia 30+ series operativsystem, Bluetooth 3.0, Micro USB 2.0 til opladning samt Micro USB kortlæser, der understøtter kort med op til 32 GB.
Du stadig kan spille Snake på mobilen i en forbedret farveversion.
Fantastisk batterilevetid: Du behøver ikke slæbe rundt på din oplader med denne mobil. Du får nemlig op til en måneds standby og 22 timers taletid.

Afspil din egen musik med den indbyggede Mp3-afspiller, eller lyt til dagens nyheder via FM-radioen.
Farvedisplay: Nokia 3310 kommer i et ergonomisk design med en buet 2,4 tommer stor skærm
Netværk: 2GANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Active O2 Water Colgate o.b. DKS - Dansk Kosmetik Salg TAMPAX C+SWISS OiSTER PharmaDoct CHILLO GLOBALONE RFSU Natusan® by Johnson's® SERVED BY NOHRLUND Neutrogena® DENTOTAPE® Nordic Laces / Snørekompagniet 4Move Isotonic Drink Always Gillette Marilou Bio nicorette® NUTREND SUN BLAST ORGANIC ALO® Drink Aloe Vera Juice ISBRE

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.