Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

Lock Laces elastik snørebånd one size Hvid plain

  • DKK 64,00
  • DKK 69

Indeholder 2 stk. snørebånd til 1 par sko

Elastik snørebånd Lock Laces one size Hvid plain. Super kvalitet. Specielt udviklet til løb og triathlon
One size elastiskeVareinformation


Disse lock laces er af mærker iRun® som produceres af samme producent som laver Lock Laces® fra Nathan.
Lock laces elastik snørebånd er et af de mest brugte snøresystemer indenfor sportsverden, og ikke uden grund. De er velegnet til løb, triathlon træning osv. De er desuden super praktiske til børneskoen/-støvlerne da de er nemme at komme i og sidder godt hele tiden.
De har en længde på 100cm og 2,8mm diameter. De kan strække sig meget langt og de kan klippes ned til den længde du skal bruge.

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

PharmaDoct RFSU SUN BLAST ORGANIC Nordic Laces / Snørekompagniet DKS - Dansk Kosmetik Salg CHILLO Gillette TAMPAX Colgate Always SERVED BY NOHRLUND DENTOTAPE® ISBRE nicorette® o.b. Neutrogena® 4Move Isotonic Drink ALO® Drink Aloe Vera Juice C+SWISS OiSTER Marilou Bio Natusan® by Johnson's® GLOBALONE Active O2 Water

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.