HURTIG LEVERING 1-2 DAGE HELE UGEN

BIC Kids oliepastelkridt i 12 sprudlende farver

  • DKK 20,95
  • DKK 29,95

Pakke med 12 stk.Kartonæske med BIC Kids oliepastelkridt i 12 sprudlende farver, inklusive blændende og sjældne guld- og sølvfarverVareinformation


Til den fremtidige Picasso i ethvert hjem fås BIC Kids Oliepastelkridt i et sæt bestående af 12 spektakulære farver, så børn kan udleve hele deres palet af kreativitet og udvikle deres kunstneriske talent.

Klogt design med små hænder i tankerne, disse vokskridt er virkelig nemme at holde om, tage fat i og håndtere.
Deres voksbaserede formel gør dem sjove og nemme at føre hen over siden.
Det beskyttende papir om skaftet er også et hit hos forældrene, fordi de hjælper med at reducere griseri, og hænder er nemme at rengøre.

Anbefalet til børn fra 5 år og opefter.
ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Colgate Marilou Bio Gillette Huawei E.Devia Made in France Always Solán de Cabras ALO® Drink Aloe Vera Juice o.b. RFSU DENTOTAPE® TAMPAX C+SWISS Fashion Kingdom SERVED BY NOHRLUND NUTREND DKS - Dansk Kosmetik Salg SUN BLAST ORGANIC Natusan® by Johnson's® Nordic Laces / Snørekompagniet CHILLO BIC GLOBALONE nicorette® OiSTER PharmaDoct Neutrogena®

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.