HURTIG LEVERING 1-2 DAGE HELE UGEN

BIC Comfort Gel Sensitive 200 ml

  • DKK 27,95
  • DKK 39,95


BIC Comfort Gel Sensitive (200 ml) med plejende Aloe Vera specielt velegnet til sensitiv hud
200 mlVareinformation


BIC® Barber Gel - Få din hud forberedt på bedste vis til en glat barbering med denne barbergel specielt designet til mænd med følsom hud BIC Comfort Gel Sensitive er en tyk barbergel særligt udviklet til mænd med følsom hud med særligt hudberoligende Aloe Vera, der giver en glat og behagelig barbering. Blødgør genstridige stubbe, inden du barberer dig, og hjælper med at mindske røde knopper og hudirritationer. Fås i denne 200 ml størrelse
ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

PharmaDoct o.b. ALO® Drink Aloe Vera Juice Nordic Laces / Snørekompagniet CHILLO RFSU Solán de Cabras DKS - Dansk Kosmetik Salg DENTOTAPE® Neutrogena® nicorette® TAMPAX Fashion Kingdom E.Devia Made in France SERVED BY NOHRLUND NUTREND C+SWISS GLOBALONE Colgate Marilou Bio BIC Gillette SUN BLAST ORGANIC Always Huawei Natusan® by Johnson's® OiSTER

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.