netkiosk.dk skifter navn til LivingHouseShop

Solcreme Stick SPF 50+ Mineralsk

  • DKK 79,00
  • DKK 189


Mineral solcreme stick SPF 50+ Meget høj beskyttelse - Alle hudtyper Økologisk & Vegansk. Uden kemiske tilsætninger. Vandafvisende. For hele familien fra 3 årVareinformation


Mineral solcreme stick SPF 50 +
Meget høj beskyttelse - Alle hudtyper
Første “Zero waste” solpleje

Denne effektive SPF50 + solbeskyttelse beskytter huden mod UVA- og UVB-stråler takket være de 100% naturlige mineralfiltre.
Velegnet til hele familien - fra 3 år - sticken er meget praktisk og nem at bruge, muliggør præcis påføring på ansigt, læber eller andre følsomme områder (ar, ufuldkommenheder, tatoveringer,
etc.).

Solcreme sticken indeholder kokosolie, Ricinolie og Carnaubavoks, som giver det en smøragtig struktur der smelter på huden og omdannes til en blød creme med en behagelig, ikke-fedtet finish.
Sticken holder godt selv i høje temperaturer og smelter ikke i solen.

Fremstillet i Frankrig og formuleret med mere end 98% naturlige ingredienser, det kommer i en biologisk nedbrydelig pappind med en økologisk "Zero Waste" tilgang.

  • “Zero Waste” packaging, made in France
  • Økologisk & Vegansk
  • Uden kemiske tilsætninger
  • Vandafvisende
  • For hele familien fra 3 år

SÅDAN BRUGES SOLCREME STICKEN
Påfør inden sollys i tykke lag. Forny ofte, især efter svømning eller sveden.
Udsæt ikke babyer eller små børn for direkte sollys. Undgå øjenkontakt.Marilou Bio
Siden 2010 har Marilou Bio gjort det muligt for alle kvinder at købe høj kvalitet af økologiske skønhedsprodukter fremstillet i Frankrig - til lave priser.
Produkterne er lavet med naturlige og effektive ingredienser, mens emballagen uden dikkedarer fokuserer på det væsentlige.
Hvis du undrer dig så er  Marilou navnet på hustruen til brandets skaber. Sikke et smukt kompliment!UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

TAMPAX Natusan® by Johnson's® GLOBALONE OiSTER DENTOTAPE® RFSU Colgate Marilou Bio PharmaDoct Neutrogena®

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.