NICORETTE® Cooldrops Fruitmint Sugetablet 2mg 20stk

  • DKK 49,95

NICORETTE® Cooldrops Sugetabletter har en lindrende effekt på nikotintrang og abstinensproblemer i en komprimeret sugetablet. Sugetabletten flyttes løbende fra én side af munden til den anden, hvilket gentages, indtil den er opløst
DET ER DESVÆRRE IKKE MULIGT AT FORTRYDE KØB AF LÆGEMIDLER
Det ikke er lovligt at gensælge et lægemiddel, der har været ude hos en forbrugerI alle pakninger ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.
Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at klikke her

Vareinformation


Kvit cigaretterne én gang for alle med NICORETTE® Cooldrops Sugetabletter
NICORETTE® Cooldrops Sugetabletter har en lindrende effekt på nikotintrang og abstinensproblemer i en komprimeret sugetablet. Sugetabletten flyttes løbende fra én side af munden til den anden, hvilket gentages, indtil den er opløst

Er udviklet til at hjælpe rygere, som ønsker at stoppe eller reducerer deres forbrug

Opløses i munden og lindrer rygetrang og abstinenser.
To styrker: 2 mg og 4 mg. Vælg styrke efter hvor meget du er vant til at ryge.
To smagsvarianter: Icymint, Fruit
Pakningsstørrelser: 20, 80 og 160 sugetabletter.

Vælg den rigtige styrke
Ryger du under 20 cigaretter om dagen – eller går der mere end en halv time, fra du vågner, til du tænder dagens første cigaret? Så prøv 2 mg sugetabletter.
Ryger du mindst 20 cigaretter om dagen – eller går der mindre end en halv time, fra du vågner, til du tænder dagens første cigaret? Så prøv 4 mg sugetabletter.

Sådan bruger du Cooldrops Sugetabletter
  1. Læg en sugetablet i munden.
  2. Flyt med jævne mellemrum tabletten roligt fra den ene side af munden til den anden. Den skal ikke tygges eller sluges hel.
  3. Fortsæt, indtil sugetabletten er helt opløst (cirka 16-19 minutter).
  4. Spis eller drik ikke med sugetabletten i munden.
Har du besluttet dig for at blive røgfri her-og-nu? Tag en sugetablet, hver gang du føler rygetrang. Hen ad vejen vil nikotintrangen og abstinenserne blive mindre, så dit behov for sugetabletter mindskes.

Behandlingsforløb:
Uge 1-6
8-12 sugetabletter om dagen er som regel tilstrækkeligt. Brug højst 15 sugetabletter pr. dag.
Uge 7
Nedsæt den daglige dosis gradvist.
Afslut behandlingen
Når du er nede på 1-2 sugetabletter om dagen, kan du prøve at holde helt op med at bruge dem.
Vil du stoppe gradvist? Hvis du ikke vil eller magter at stoppe helt her-og-nu, kan du bruge sugetabletterne til at erstatte nogle af cigaretterne og dermed forlænge de røgfri perioder.

Brug sugetabletter hver dag efter behov – dog højst 15 stykker om dagen.

Tal med din læge, en rygestoprådgiver eller dit apotek, hvis du ikke har nået en reduktion i dit daglige cigaretforbrug efter 6 måneder, eller du ikke seriøst har forsøgt at stoppe med at ryge inden for 9 måneder.UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

BIC Nordic Laces / Snørekompagniet Huawei o.b. DKS - Dansk Kosmetik Salg Neutrogena® E.Devia Made in France DENTOTAPE® Fashion Kingdom Always Natusan® by Johnson's® Marilou Bio TAMPAX Gillette GLOBALONE OiSTER nicorette® RFSU Colgate PharmaDoct

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.