Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

Brands/mærker du kan finde på netkiosk.dk

Listen udbygges løbende
Natusan® by Johnson's® class=

Natusan® by Johnson's®

Baby- og børne pleje produkter. Babyolie, shampoo og badesæbe. De mildeste babyprodukter der er så rene og milde, at de kan bruges lige fra fødslen.

Always class=

Always

Hygiejnebind til brug under menstruation
Always er flere gange testet bedst og hurtigst i opsugningsevne både ved enkelt blødning og ved gentagne blødninger. Den effektive opsugningsevne giver dig større tryghed i din blødningsperiode.
Always - altid tryghed og velvære!

Marilou Bio class=

Marilou Bio

Det hele er økologisk! Fransk økologisk hudpleje. Ingen produkter er testet på dyr. Indeholder ingen parabener

CHILLO class=

CHILLO

Glem alt, der distraherer dig. Tag en tår CHILLO. Nyd øjeblikket, chill out. Kun dem, der oplever ægte indre fred, kan genoplive deres energi.

RFSU class=

RFSU

RFSU's kondomer er af højeste kvalitet og kontrolleres og testes i henhold til RFSU's egne normer, som er blandt verdens strengeste. Overskuddet fra salgsaktiviteterne går til information og oplysning om sex- og samlivsspørgsmål, både i Norden og internationalt

C+SWISS class=

C+SWISS

C+SWISS sår bag CSWISS® Ice Tea. CSWISS® var den første cannabis Ice Tea verden nogensinde har drukket. Og du kan smage det!

LORINA class=

LORINA

LORINA - det økologiske premium alternativ

DENTOTAPE® class=

DENTOTAPE®

Tåndtråd origanl eller slim waxed

Neutrogena® class=

Neutrogena®

Hudpleje produkter Norwegian Formular

SUN BLAST ORGANIC class=

SUN BLAST ORGANIC

100 % Juice Ingen tilsat sukker Ingen farvestoffer Biologisk nedbrydeligt sugerør.
Fås i flere smagsvarianter

GLOBALONE class=

GLOBALONE

Ring billigst til udlandet med GlobalOne.
Fås både som elektrinsk kode der sendes direkte til din e-mail, eller som fysisk kort med koden som sendes til din adresse.

Colgate class=

Colgate

o.b. class=

o.b.

o.b.® ProComfort tampon. Pålidelig beskyttelse

PharmaDoct class=

PharmaDoct

FAXE KONDI BOOSTER class=

FAXE KONDI BOOSTER

Faxe Kondi Booster er en lokal dansk energidrik, som blev en del af Faxe Kondi-familien i 2012. Den har den velkendte Faxe Kondi-smag, men med mere power og intensitet. Produktet har et højt koffeinindhold og indeholder druesukker. Faxe Kondi Booster har på sin korte levetid allerede udviklet sig til at blive én af Danmarks førende energidrikke.

Mountain Dew class=

Mountain Dew

Mountain Dew eller blot Mtn Dew er en citrus-sportssodavand, som er populær i USA og eksporteres til mange lande, heriblandt Danmark. Drikken er produceret af PepsiCo første gang i 1948. Kom til Danmark i 2007 i Seven Eleven butikker.

I Danmark er det Royal Unibrew, der har argenturet på den populære sportssodavand, ligesom de også producerer og distribuerer døvrige læskedrikke fra PepsiCo.

OiSTER class=

OiSTER

Startpakke taletid SIM kort datatid

4Move Isotonic Drink class=

4Move Isotonic Drink

4Move Professional Isotonic Drink

TAMPAX class=

TAMPAX

Den lille tampon, der giver stor tryghed

Active O2 Water class=

Active O2 Water

Active O2 - Sportsvand til dig

SERVED BY NOHRLUND class=

SERVED BY NOHRLUND

Nohrlund er et univers af prisbelønnede, økologiske cocktails og cocktailoplevelser i verdensklasse.
Nohrlund er passion. For cocktails, for elegance, for det simple og det smukke.

I sommeren 2014 blev Nohrlund dannet af en gruppe bartendere med en fælles lidenskab for cocktails. Drømmen var at skabe cocktails, som kunne nydes og serveres af alle med smag for kvalitet. Uanset sted, formål, og uagtet at de ikke selv havde den viden, der skal til for at lave den perfekte cocktail. Efter en magisk sommer, præget af en indædt jagt på at finde de helt rigtige opskrifter, opstod de tre originale Nohrlund-cocktails, vi kender og elsker. Fundamentet for Nohrlund var skabt.

Der skulle kun gå et halvt år, før Nohrlund for alvor slog sit navn fast på den internationale scene. Som den første pre-mixed-producent nogensinde vandt Nohrlund hhv. sølv, guld og dobbeltguld ved World Spirit Competition i San Fransisco. Ved den lejlighed blev der sat en tyk streg under, at pre-mixed cocktails for fremtiden skulle regnes blandt verdenstoppen af de bedste smagsoplevelser på lige fod med de største og mest kendte brands. Samtidig placerede Nohrlund Danmark på verdenskortet som stedet, hvor verdens bedste pre-mixed cocktail var skabt.

Men Nohrlund er mere end fantastiske cocktails på flaske. Det er et univers af unikke cocktailoplevelser, der den dag i dag udfolder sig på nogle af de største festivaller, de bedste restauranter, caféer, og barer, og til store nationale og internationale events.

Det kan lade sig gøre, fordi Nohrlund, som ingen andre, kan levere den højeste, ensartede kvalitet. Hurtigt. Effektivt. Og i stor skala. Uden nogensinde at gå på kompromis med den helt rigtige cocktailoplevelse
Du kan læse mere om SERVED BY NOHRLUND HER

ALO® Drink Aloe Vera Juice class=

ALO® Drink Aloe Vera Juice

ALO® Drink er Non-GMO-projekt verificeret, glutenfri og fedtfri.
Føl dig veltilpas indefra og ud, og find ud af, hvorfor ALO Drink er den førende plantebaserede drik
Goodness from Inside OutDu kan læse mere om denne nyhed på https://alodrink.com

nicorette® class=

nicorette®

Gillette class=

Gillette

Gillete og Gillette Venus

CULT Energy class=

CULT Energy

CULTs historie startede i 1998 med energidrikken CULT Energy. Dengang havde den smag af cherry cola og kom i en sodavandsflaske med brandet papir omkring.

Indenfor kort tid opnåede den en markedsandel i Danmark på 83% i kategorien ‘kulsyreholdige energidrikke’. CULT Energy er i årenes løb justeret til i smagen og har i dag en portefølje med adskillige stærke varianter.

Egekilde class=

Egekilde

Egekilde er naturligt mineral vand fra kilden i skoven.
Egekilde kommer fra en underjordisk kilde i en skov på sydsjælland.
Vandet er ca. 100 år om at løbe gennem jorden og de særlige kalklag. Herefter hentes det krystalklare vand op fra jorden igen og tappes på flaske.
Vandet er nænsomt renset ved filtrering gennem den kalkholdige undergrund.


UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Egekilde DENTOTAPE® CHILLO Colgate FAXE KONDI BOOSTER GLOBALONE Always SUN BLAST ORGANIC Gillette Mountain Dew nicorette® Marilou Bio RFSU LORINA CULT Energy Neutrogena® ALO® Drink Aloe Vera Juice PharmaDoct 4Move Isotonic Drink Natusan® by Johnson's® TAMPAX OiSTER C+SWISS SERVED BY NOHRLUND o.b. Active O2 Water

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.