Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

Brands/mærker du kan finde på netkiosk.dk

Listen udbygges løbende
ALO® Drink Aloe Vera Juice class=

ALO® Drink Aloe Vera Juice

ALO® Drink er Non-GMO-projekt verificeret, glutenfri og fedtfri.
Føl dig veltilpas indefra og ud, og find ud af, hvorfor ALO Drink er den førende plantebaserede drik
Goodness from Inside OutDu kan læse mere om denne nyhed på https://alodrink.com

Nordic Laces / Snørekompagniet class=

Nordic Laces / Snørekompagniet

Nordic Laces er en af Skandinaviens førende webshop indenfor salg af snørebånd.
Nordic Laces har i dag mere end 300 forskellige slags og udvider konstant sortimentet.

Hos netkiosk.dk forhandler vi deres 2 bestsellere: Lock Laces elastiksnørebånd specielt til løb, triathlon og sport samt Quicklaces silikone snørebånd

Always class=

Always

Hygiejnebind til brug under menstruation
Always er flere gange testet bedst og hurtigst i opsugningsevne både ved enkelt blødning og ved gentagne blødninger. Den effektive opsugningsevne giver dig større tryghed i din blødningsperiode.
Always - altid tryghed og velvære!

OiSTER class=

OiSTER

Startpakke taletid SIM kort datatid

Marilou Bio class=

Marilou Bio

Det hele er økologisk! Fransk økologisk hudpleje. Ingen produkter er testet på dyr. Indeholder ingen parabener

Gillette class=

Gillette

Gillete og Gillette Venus

ISBRE class=

ISBRE

ISBRE er det norske ord for gletsjer, som også er navnet på dette helt naturlige produkt, der med rette kan kaldes for verdens reneste drikkevand.

Intet andet sted i verden findes en lignende kilde, hvor så rent vand kan tappes uden nogen former for behandling eller filtrering.

ISBRE drikkevand er utrolig forfriskende og krystalklar, i både udseende og i smag. Flaskens design lægger sig meget op ad vandets oprindelsessted, nemlig de norske fjelde. På etikken ses det gletsjerområde hvor vandet er tappet fra og et isbjerg er præget i bunden af flasken.

ISBRE kilden er placeret under Hardangerjøklen gletsjeren i bunden af den 100 kilometer lange Hardanger fjord ved Ulvik i Norge.
På grund af denne uberørte subarktiske iskolde kilde beliggende i et fjerntliggende egn, hvortil der i ældre tid kun var adgang via fjorden, er vi i dag i stand til at flaske denne utroligt rene vand. *

Gletsjeren menes at være mindst 5.000 år gammel en af de ældste og reneste vandkilder i verden. Vand fra ISBRE kilden er af uforlignelig kvalitet, og vi har modtaget certificering fra USA’s Patent og Varemærkestyrelsen som "Verdens bedste drikkevand" ®. ISBRE har også fået EU varemærke: " Isbre Verdens bedste drikkevand" ®.

Hardanger er kendt som en af de regioner på jorden med den mest majestætiske natur: Fjorde, bjerge, gletsjere, og selvfølgelig masser af vandfald. For ISBRE betyder det, at dens indhold af salt, mineraler og metal forbindelser er utrolig lav. For dig betyder det, at du får den sundeste vand du kan købe.

* Lab Testet af Grundvand Analytisk, Inc. og Eurofins Norge

GLOBALONE class=

GLOBALONE

Ring billigst til udlandet med GlobalOne.
Fås både som elektrinsk kode der sendes direkte til din e-mail, eller som fysisk kort med koden som sendes til din adresse.

o.b. class=

o.b.

o.b.® ProComfort tampon. Pålidelig beskyttelse

Natusan® by Johnson's® class=

Natusan® by Johnson's®

Baby- og børne pleje produkter. Babyolie, shampoo og badesæbe. De mildeste babyprodukter der er så rene og milde, at de kan bruges lige fra fødslen.

RFSU class=

RFSU

RFSU's kondomer er af højeste kvalitet og kontrolleres og testes i henhold til RFSU's egne normer, som er blandt verdens strengeste. Overskuddet fra salgsaktiviteterne går til information og oplysning om sex- og samlivsspørgsmål, både i Norden og internationalt

nicorette® class=

nicorette®

SERVED BY NOHRLUND class=

SERVED BY NOHRLUND

Nohrlund er et univers af prisbelønnede, økologiske cocktails og cocktailoplevelser i verdensklasse.
Nohrlund er passion. For cocktails, for elegance, for det simple og det smukke.

I sommeren 2014 blev Nohrlund dannet af en gruppe bartendere med en fælles lidenskab for cocktails. Drømmen var at skabe cocktails, som kunne nydes og serveres af alle med smag for kvalitet. Uanset sted, formål, og uagtet at de ikke selv havde den viden, der skal til for at lave den perfekte cocktail. Efter en magisk sommer, præget af en indædt jagt på at finde de helt rigtige opskrifter, opstod de tre originale Nohrlund-cocktails, vi kender og elsker. Fundamentet for Nohrlund var skabt.

Der skulle kun gå et halvt år, før Nohrlund for alvor slog sit navn fast på den internationale scene. Som den første pre-mixed-producent nogensinde vandt Nohrlund hhv. sølv, guld og dobbeltguld ved World Spirit Competition i San Fransisco. Ved den lejlighed blev der sat en tyk streg under, at pre-mixed cocktails for fremtiden skulle regnes blandt verdenstoppen af de bedste smagsoplevelser på lige fod med de største og mest kendte brands. Samtidig placerede Nohrlund Danmark på verdenskortet som stedet, hvor verdens bedste pre-mixed cocktail var skabt.

Men Nohrlund er mere end fantastiske cocktails på flaske. Det er et univers af unikke cocktailoplevelser, der den dag i dag udfolder sig på nogle af de største festivaller, de bedste restauranter, caféer, og barer, og til store nationale og internationale events.

Det kan lade sig gøre, fordi Nohrlund, som ingen andre, kan levere den højeste, ensartede kvalitet. Hurtigt. Effektivt. Og i stor skala. Uden nogensinde at gå på kompromis med den helt rigtige cocktailoplevelse
Du kan læse mere om SERVED BY NOHRLUND HER

CHILLO class=

CHILLO

Glem alt, der distraherer dig. Tag en tår CHILLO. Nyd øjeblikket, chill out. Kun dem, der oplever ægte indre fred, kan genoplive deres energi.

NUTREND class=

NUTREND

NUTREND-firmaet er markedsleder inden for sportsernæring og fødevarer til en aktiv livsstil. Bodybuilding, Udholdenhed og Aktiv livsstil. I 2018 fejrede NUTREND 25 års vellykket drift på det tjekkiske og udenlandske marked og udvidede betydeligt.

PharmaDoct class=

PharmaDoct

C+SWISS class=

C+SWISS

C+SWISS sår bag CSWISS® Ice Tea. CSWISS® var den første cannabis Ice Tea verden nogensinde har drukket. Og du kan smage det!

Active O2 Water class=

Active O2 Water

Active O2 - Sportsvand til dig

TAMPAX class=

TAMPAX

Den lille tampon, der giver stor tryghed

SUN BLAST ORGANIC class=

SUN BLAST ORGANIC

100 % Juice Ingen tilsat sukker Ingen farvestoffer Biologisk nedbrydeligt sugerør.
Fås i flere smagsvarianter

DKS - Dansk Kosmetik Salg class=

DKS - Dansk Kosmetik Salg

DKS er Dansk produceret hår- og kropspleje

Neutrogena® class=

Neutrogena®

Hudpleje produkter Norwegian Formular

DENTOTAPE® class=

DENTOTAPE®

Tåndtråd origanl eller slim waxed

Colgate class=

Colgate

4Move Isotonic Drink class=

4Move Isotonic Drink

4Move Professional Isotonic Drink


UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Marilou Bio TAMPAX Always Active O2 Water Neutrogena® PharmaDoct o.b. 4Move Isotonic Drink Colgate Natusan® by Johnson's® nicorette® GLOBALONE NUTREND Nordic Laces / Snørekompagniet SUN BLAST ORGANIC ALO® Drink Aloe Vera Juice SERVED BY NOHRLUND Gillette OiSTER C+SWISS ISBRE DKS - Dansk Kosmetik Salg CHILLO RFSU DENTOTAPE®

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.