Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

Cookie- og privatlivspolitik

Websitets brug af cookies
Dette website anvender cookies til følgende formål:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og løbende kan forsøge at optimere indholdet i forhold til interessen m.v.
Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den
Adfærdsbaseret individuelt målrettet af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig

Oversigt:
1. Ejeroplysninger
2. Cookies (hvad er?)
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår du cookies
2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
2.5 Google Analytics (trafikmåling)
3. Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
netkiosk.dk, en del af Living House ApS, Greve Bygade 28B, 2670 Greve

2. Cookies (hvad er?)

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på +45 5244 5246 (mandag-fredag 10.00 til 15.00) eller support@netkiosk.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Netkiosk.dk overdrager oplysninger om dit navn, din adresse, din mailadresse, dit ordrenummer samt leveringsønsker til DAO, PostNord, GLS, Bring eller anden transportør, som varetager fragten og leveringen af de varer, du har købt hos os.
Der videregives ikke personlige oplysninger til andre parter.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Vores cookie- og privatlivspolitik er baseret på retningslinierne og vejledningen fra Creative Commons licens minecookies.org



UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

CULT Energy Active O2 Water o.b. Gillette PharmaDoct 4Move Isotonic Drink C+SWISS SUN BLAST ORGANIC SERVED BY NOHRLUND DENTOTAPE® Colgate Egekilde TAMPAX Mountain Dew Marilou Bio Neutrogena® CHILLO OiSTER GLOBALONE Always nicorette® Natusan® by Johnson's® ALO® Drink Aloe Vera Juice FAXE KONDI BOOSTER RFSU LORINA

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.