HURTIG LEVERING 1-2 DAGE HELE UGEN

Engangshandsker NITRIL Prime Source SMALL 200 stk.

  • DKK 129,00

Kasse indeholder 200 handskerHvide engangshandsker i nitril uden pudder. Latex fri Leveres i kasser á 200 stk. hvide nitrilhandsker Passer til både højre og venstre hånd. Handskerne er uden latex og er i en lækker og mere blød kvalitet - mere allergivenlig end en latexhandske.
Hvid 200 stk. pr. kasse

VAREN ER UDSOLGTVareinformation


Fordelen ved nitrilhandsker i forhold til engangshandsker i latex, er at nitrilhandsker i meget lille grad kan føre til allergi.
Nitrilhandsker gider desuden en bedre beskyttelse mod kemikalier, hvorfor handskerne er velegnede til bl.a. rengøringsopgaver.

Disse engangshandsker er fødevaregodkendte, og kan bruges i forbindelse med madlavning og fødevareproduktion.
Prime Source Nitril LET hvid er en god all-around handske og kan bruges til langt de fleste typer af opgaver.
ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

nicorette® SUN BLAST ORGANIC Colgate OiSTER BIC o.b. Natusan® by Johnson's® SERVED BY NOHRLUND Fashion Kingdom GLOBALONE Neutrogena® PharmaDoct DENTOTAPE® ALO® Drink Aloe Vera Juice RFSU E.Devia Made in France Gillette Solán de Cabras C+SWISS Always Marilou Bio CHILLO DKS - Dansk Kosmetik Salg Nordic Laces / Snørekompagniet TAMPAX Huawei NUTREND

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.