Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

LINSECHIPS SOURCREAM & ONION 110g

  • DKK 10,00

Indhold: 110g

Linsechips smager intet mindre end fuldstændig fantastisk og er supersprødeVareinformation


TAFFEL LINSECHIPS "Hvad er der nu galt med kartofler?!" tænker du måske , og svaret er selvfølgelig: abosolut intet! "Nå, hvorfor begynde at lave chips af linser?" Fordi vi kan. Smager de nu også lige så godt, så?" De smager intet mindre end fuldstændig fantastisk og er supersprøde! På toppen af det indeholder de hele 13% protein.


Ingredienser: Linsemel (38%), majsmel, rismel, solsikkeolie / rapsfrøolie, krydderier (løgpulver, maltodextrin, salt, sukker, gærekstrakt, hvidløg, dextrose, syrer (mælkesyre, citronsyre), paprika, naturlige aromastoffer) , majsstivelse, kartoffelstivelse, grøn peberpulver. Kan indeholde spor af MÆLK.

Næringsindhold per 100 g
Energi: 1910 kj | 455 kcal
Fedt - heraf mættede fedtsyrer: 17.0 g | 1.4 g
Kulhydrat -heraf sukkerarter: 60.0 g | 2.7 g
Protein: 13 g
Salt: 2.3 g

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Always Mountain Dew Gillette SUN BLAST ORGANIC Marilou Bio Neutrogena® CULT Energy RFSU Active O2 Water Colgate PharmaDoct OiSTER o.b. DENTOTAPE® SERVED BY NOHRLUND FAXE KONDI BOOSTER GLOBALONE 4Move Isotonic Drink CHILLO LORINA C+SWISS Natusan® by Johnson's® TAMPAX Egekilde

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

Om netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.