Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

Antirynke creme

  • DKK 69,00

Anti-wrinkle Cream
Indhold: 30ml

VAREN ER UDSOLGTVareinformation


Marilou Bio anti-wrinkle creme opstrammer nænsomt din hud, takket være solsikke, shea-smør og avocado, der alle er naturlige ingredienser som er udvundet fra økologisk landbrug. Huden bliver udglattet og repareret. Denne behandlingscreme giver intens fugt og takket være orangeblomstvand med beroligende kvaliteter, er den velegnet til alle hudtyper

Reducerer synligheden af de fine linier og rynker. Intens fugtgivende, opstrammende og genopbyggende. Rig på antioxidanter der stimulerer cellefornyelse: Argan-olie, Shea-smør og bøgeekstrakt for en hud der stråler og ser yngre ud.

Påføres en ren og tør hud. Ikke egnet til børn. Må ikke indtages. Undgå al kontakt med slimhinder.ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Mountain Dew TAMPAX o.b. 4Move Isotonic Drink PharmaDoct Colgate RFSU Egekilde OiSTER C+SWISS FAXE KONDI BOOSTER CHILLO Always nicorette® SUN BLAST ORGANIC Natusan® by Johnson's® GLOBALONE SERVED BY NOHRLUND LORINA Neutrogena® CULT Energy Active O2 Water Gillette Marilou Bio DENTOTAPE®

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.