Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

Færdigblandede Cocktails 4 pack

  • DKK 100,00
  • DKK 129

Pakke med 4 x 180ml

Smagspakken indeholder 4 cocktails á 180 ml. fordelt på: 2 stk. á Mojito, 1 stk. á Passion Martini og 1 stk. á Bramble Pakken dækker alt lige fra det søde og friske til det mørke og krydret, så uanset hvad formålet er, eller hvem du får på besøg, så er denne pakke ideel
4 flasker á 180mlVareinformation


Kunne du tænke dig at smage alle tre SERVED by Nohrlund?
Eller har du behov for et blandet sortiment af økologiske cocktails?
Eller skal du bruge den perfekte gave?
Så er dette måske løsningen til dig.

Smagspakken indeholder 4 cocktails á 180 ml. fordelt på:
2 stk. á Mojito, 1 stk. á Passion Martini og 1 stk. á Bramble.
Pakken dækker alt lige fra det søde og friske til det mørke og krydret, så uanset hvad formålet er, eller hvem du får på besøg, så er denne pakke ideel.

Alk. 7,5% i alle SERVED by Nohrlund varianter

I enhver Nohrlund cocktail går naturlige ingredienser forud for syntetiske substitutter. Det betyder: ingen tilsætningsstoffer, en nænsom forarbejdning af alle råvarer og en efterbehandling, hvor alle smagsnuancer bibeholdes.

En forfriskende cocktail med fremtrædende smage af håndplukket mynte og modne lime. Færdigblandet cocktail på flaske, lige til at hælde over et glas med is. 

MOJITO


Mojitoer en cubansk, rombaseret klassiker, der har spredt sig fra Havana-barerne til at være en absolut verdensfavorit. Vores version har den perlende fornemmelse, du kan forvente med skarpheden af lime og mynte, der skærer gennem sødmen fra rørsukker. Top den med en stilk frisk mynte i et highball glas for den perfekte servering.
Alk. 7,5%
Ingredienser: 
Lys Rom* 
Mynte*
Rørsukker*
Vand
Lime*
* Økologiske ingredienser

PASSION MARTINI


En eksotisk, sød og fyldig cocktail med fremtrædende smage af passionsfrugt og lime. Færdigblandet på flaske, lige til at hælde over et glas med is. 
Eksotisk, fyldig og åh så sexet. Passion Martini lever virkelig op til sit navn. Passionsfrugtens sødme og limens skarphed forenes i en ren vodka-base, der skaber en tropisk smag. Top den med en halv passionsfrugt i et vinglas for den perfekte servering.
Alk. 7,5%
Ingredienser: 
Vodka* 
Passionsfrugt*
Rørsukker*
Vand
Lime*
* Økologiske ingredienser 

BRAMBLE


En frisk og frugtig cocktail med fremtrædende smage af modne bær og citroner. Færdigblandet på flaske, lige til at hælde over et glas med is. 
Bramble cocktailen kombinerer gin med masser af modne brombær og citrusnoter, mens en subtil antydning af koriander og salvie tilføjer dybde. Top cocktailen med et par ekstra brombær og en skive citron i et lowball glas for den perfekte servering.
Alk. 7,5%
Ingredienser: 
Gin* 
Brombær*
Rørsukker*
Vand
Citron*
* Økologiske ingredienserANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORIANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Mountain Dew C+SWISS FAXE KONDI BOOSTER PharmaDoct Colgate o.b. RFSU Natusan® by Johnson's® CULT Energy nicorette® Always Active O2 Water 4Move Isotonic Drink Marilou Bio Egekilde GLOBALONE LORINA DENTOTAPE® Neutrogena® SERVED BY NOHRLUND OiSTER SUN BLAST ORGANIC Gillette CHILLO TAMPAX

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.