Hurtig levering. Dag-Dag (hverdage). Fri fragt ved køb over 399 kr

Ansigtsskrub

  • DKK 69,00

Face Scrub
Indhold: 75mlVareinformation


Anvendes 2-3 gange om ugen for blidt af eksfoliere den sensitive hud i ansigtet og give en ensartet smuk hud. Indeholder økologisk verbena-ekstrakt, sesam-olie og økologisk shea-smør. For bedre effekt, anvend Marilou Bio Face Scrub inden brug.

Indeholder: økologisk Verbena-ekstrakt, sesam-olie og økologisk shea-smør.

Anvendelse: Påføres ansigt og øverste del af halsen på fugtig hud. Masser med cirkulerende bevægelser og specielt på de olierede områder, så som næsefløj, pande og kinder. Rens af med vand. Anvend aldrig produktet nær øjnene.ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

SUN BLAST ORGANIC LORINA Gillette PharmaDoct o.b. TAMPAX Mountain Dew C+SWISS Always FAXE KONDI BOOSTER 4Move Isotonic Drink Colgate Marilou Bio Natusan® by Johnson's® DENTOTAPE® GLOBALONE Neutrogena® SERVED BY NOHRLUND Active O2 Water Egekilde CULT Energy CHILLO RFSU OiSTER

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

Om netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.