netkiosk.dk skifter navn til LivingHouseShop

Dagcreme med argan olie 50ml

  • DKK 99,00

OBS! FORVENTET LEVERING UGE 23Frisk fugtgivende dagcreme med økologisk argan olie Anvendes om morgenen i ansigt og på hals. Kan bruges som makeup-base
Indhold: 50mlVareinformation


Frisk fugtgivende dagcreme med økologisk argan-olie. Er ren forkælelse for din teint. Gør huden blødere og glattere. Økologisk Aloe vera og glycerin har fugtgivende egenskaber, der er specielt velegnet til tør hud. Aloe vera er anerkendt for sine helende og genoprettende egenskaber. Fedter ikke.

Indeholder: Argan-olie, glycerin og jojoba-olie.

Anvendes om morgenen i ansigt og på hals. Kan bruges som makeup-base. Undgå kontakt med øjne, ikke egnet til børn.Må ikke indtages. Undgå al kontakt med slimhinder.
ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENUDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

RFSU TAMPAX Colgate GLOBALONE PharmaDoct Marilou Bio Neutrogena® DENTOTAPE® Natusan® by Johnson's® OiSTER

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.