Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

Ansigtsskrub m. argan oil

  • DKK 75,00
  • DKK 89

Face Scrub Argan Oil
Indhold: 75mlVareinformation


Den friske konsistens tilfører huden energi og vitalitet. Denne milde scrub fjerner alle urenheder. Takket være de fine partikler stimuleres hudens celler. Den plejende egenskab hos argan-olie opretholder balance og forebygger at huden udtørrer.

Indeholder: Argan-olie og Aloe Vera.

Påfør face scrub på våd hud og masser med cirkulære bevægelser. Rens af med vand. Ikke egnet til børn. Må ikke indtages. Undgå al kontakt med slimhinder.ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Active O2 Water SUN BLAST ORGANIC CHILLO Egekilde OiSTER Colgate RFSU Natusan® by Johnson's® CULT Energy FAXE KONDI BOOSTER TAMPAX 4Move Isotonic Drink SERVED BY NOHRLUND Mountain Dew nicorette® C+SWISS PharmaDoct DENTOTAPE® Always Gillette Marilou Bio LORINA GLOBALONE Neutrogena® o.b.

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.