netkiosk.dk skifter navn til LivingHouseShop

6 stk. Baby Body lotion Creme Nyfødt Natusan CottonTouch 6 pack

  • DKK 50,00
  • DKK 191,7

STK. PRIS DKK 20,00
6 stk. pakke6 stk. Indeholder ægte bomuld. Allergivenlig. CottonTouch ™ Newborn Face and Body Lotion er lavet med ægte bomuld, specielt designet til baby og nyfødt
Indhold: 300ml pr. stk.Vareinformation


Den nyfødte, hvis hud er op til 30% tyndere, fortjener vores bedste. NEW CottonTouch ™ Newborn Face and Body Lotion er lavet med ægte bomuld, specielt designet til og pH afbalanceret til nyfødtens følsomme hud. Dette produkt er let og blidt nok fra første dag og giver fugtighed, der absorberes hurtigt, varer 24 timer og efterlader babyens hud utroligt blød.

Indeholder ægte bomuld.
Allergivenlig.
Clinically Proven Mildness formel, er designet til babyens sarte og blide hud.
Ingen parabener, phthalater eller farvestoffer

Ingredienser (Engelsk):
Water*, Glycerin*, Isopropyl Palmitate*, Cotton*, Dimethicone, Phenoxyethanol, Cetearyl Olivate*, Fragrance [Hedione, Globalide®, Florosa, Isobornyl Cyclohexanol, Tetrahydro Linalool, Ethylene Brassylate, Sandranol®, Dipropylene Glycol, Magnolan, Agrumex, Heliotropin], Sorbitan Olivate*, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tropolone
*Naturally derived ingredient
ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENUDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Natusan® by Johnson's® Marilou Bio Colgate OiSTER Neutrogena® PharmaDoct GLOBALONE RFSU DENTOTAPE® TAMPAX

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.