netkiosk.dk skifter navn til LivingHouseShop

4-i-1 Gamingset Bundle Gamenote Havit

  • DKK 269,00
  • DKK 459

IKKE PÅ LAGER - PÅ VEJ - SPØRG OSHavit KB478CM Gaming Bundle med tastatur, mus, musemåtte og headset Her er det perfekte gaming startsæts pakke til dig, som er ny i gaming verden. I denne kombi gaming pakke får du alt hvad du har brug for til dit gaming set-up, herunder tastatur, mus, musemåtte og headset

VAREN ER UDSOLGTVareinformation


Her er det perfekte gaming startsæts pakke til dig, som er ny i gaming verden. I denne kombi gaming pakke får du alt hvad du har brug for til dit gaming set-up, herunder tastatur, mus, musemåtte og headset.

Tastaturet er specieldesignet til gaming og har 114 taster, RGB belysning, samt en levetid på op til 5 millioner anslag. Den medfølgende gaming mus er yderst holdbar, da den kan holde op til 3 millioner klik. Herudover har musen en knap på oversiden til at styre hastigheden i tre niveauer (800 – 1000 – 1200 DPI). Tastaturet og musen tilsluttes via USB-ledning. Musemåtten er 25 x 21 cm i størrelsen og har blød overflade, så kan musen nemt glide hen over uden problemer.

Sidst men ikke mindst medfølger disse gaming høretelefoner fra Havit, som er specialdesignet til at optimere præstationen og indlevelsen hos gameren. Hovedtelefonerne er udstyret med en mikrofon, så du kan kommunikere med dine venner og holdkammerater online, imens i spiller.

<

4-i-1 Havit gamingsæt
Når du samler alt dit gaming tilbehør i én pakke, sikrer du dig en gennemgående stil, der udstråler, at intet er overladt til tilfældighederne, når du gamer. Sættet indeholder et RGB-keyboard og -mus, et gamingheadset og en musemåtte. 

Gaming tastatur med lys
RGB-mus med op til 1200 dpi
Gamerheadset med mikrofon
Sæt lys på tasterne
Det medfølgende tastatur er specialdesignet til gaming og med indbygget justerbar belysning, får du ikke kun en optimal men også en sej gaming oplevelse.

Keyboardet er testet til at hver knap kan holde til 5 milioner tasts og tilsluttes computeren med et USB-stik med en 1,5 meter lang ledning.

En super mus der glider godt
Med knappen oven på musen kan du justere musens dpi på 3 indstillinger fra 800, 1000 og 1200. Dpi'en bestemmer musens følsomhed.

Musen er testet til at kunne holde til minimum 3 millioner klik og sidder fast på en 1,5 meter lang ledning med USB stik.

Kommunikation
De medfølgende hovedtelefoner er et full size gamer headset, der sidder solidt plantet på dit hoved. Store 40 mm drivere giver dig en lyd i topkvalitet og mikrofonen sørger for, at du kan kommunikere med vennerne, mens du spiller.

Høretelefonerne har en 2,5 meter lang ledning, der tilsluttes med USB og har et 3,5 mm jackstik.

Hold musen på måtten
Blødt, skridsikkert gummi på musemåttens underside sikrer god kontakt med bordet, mens den helt glatte overflade sikrer en præcis og nøjagtig respons.

Overfladen har yderligere en ekstra fin tekstur, som giver det perfekte grundlag for, at musen aflæser overfladen til mindste detalje.

Musemåtten måler 25 x 21 cm og 0,2 cm i højden.UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

TAMPAX PharmaDoct DENTOTAPE® Colgate RFSU Marilou Bio OiSTER Neutrogena® Natusan® by Johnson's® GLOBALONE

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.