HURTIG LEVERING 1-2 DAGE HELE UGEN

BIC Soleil Lady Gel 75 ml

  • DKK 28,95
  • DKK 39,95


BIC Soleil Lady Gel (75 ml)
150 mlVareinformation


Vær smuk som en gudinde med den liflige BIC® Soleil Lady Gel Pink barbergel med skøn ferskenduft BIC Soleil Lady Gel Pink barbergel specielt fremstillet til kvinder med sart og sensitiv hud. Plejer og beskytter huden med Aloe Vera og E Vitamin. Ønsker du en tæt og smertefri barbering er en god skraber er ikke nok i sig selv - en god barberingsgel er også påkrævet. BIC Soleil Lady Gel Pink dækker behovet for en blød, tæt og komfortabel barbering. Indeholder Aloe Vera og E Vitamin, som er kendt for deres plejende og blødgørende effekt på huden. Hudtype Anvendelig til alle hudtyper - specielt velegnet til sensitiv hud. Indhold 75 ml.
ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

Gillette Solán de Cabras DKS - Dansk Kosmetik Salg SUN BLAST ORGANIC ALO® Drink Aloe Vera Juice GLOBALONE Marilou Bio Neutrogena® Nordic Laces / Snørekompagniet Fashion Kingdom OiSTER Colgate Natusan® by Johnson's® Always BIC o.b. DENTOTAPE® E.Devia Made in France nicorette® SERVED BY NOHRLUND CHILLO C+SWISS PharmaDoct RFSU NUTREND TAMPAX Huawei

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.