SUPER TILBUD

">
Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

o.b. Normal Pro Comfort Tampon SilkTouch

  • DKK 24,00

o.b. Tampon Normal anbefales til de dage med let til moderat blødning

SUPER TILBUD


Indhold: 16 tamponerVareinformation


o.b.® ProComfort™ Normal anbefales til de dage med let til moderat blødning

o.b.® ProComfort™ er, med det unikke SilkTouch™ svøb, nem at indsætte og fjerne og giver pålidelig beskyttelse ved hjælp af den revolutionerende DynamicFit™ teknologi med 3D-udvidelse, der tilpasser sig din krop, når den er indsat, og effektivt hjælper med at føre væsken opad i tamponen via de sammenhaengende kanaler.

o.b. ProComfort er den eneste tampon med snoede kanaler og SilkTouchTM overflade, som binder og indkapsler væsken sikkert i tamponen.
Den silkelignende overflade gør, at o.b. ProComfort tamponerne har en glat overflade, der gør dem lettere at føre ind samt tage ud igen. De glider lettere, og det når de er våde såvel som tørre.

Kanalerne i o.b. ProComfort er dybere end de tidligere lige kanaler, hvilket gør, at menstruationen absorberes jævnt i hele tamponen.ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

PharmaDoct GLOBALONE FAXE KONDI BOOSTER o.b. LORINA Marilou Bio Neutrogena® Mountain Dew CULT Energy C+SWISS SERVED BY NOHRLUND Gillette 4Move Isotonic Drink Always SUN BLAST ORGANIC DENTOTAPE® Egekilde Colgate nicorette® Natusan® by Johnson's® RFSU Active O2 Water OiSTER CHILLO TAMPAX

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.