Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

Chillo Bio Energy Drink

  • DKK 288,00
  • DKK 480

STK. PRIS DKK 12,00
Pakke med 24 stk. inkl. pant
OBS, denne vare sendes med fragtmand

CHILLO er ny, CHILLO er anderledes. CHILLO er Økologisk. 24stk/pakke
Indhold: 250ml/dåse. 24 stk. i en pakkeVareinformation


CHILLO giver dig en helt ny følelse af at være i live, lavet til folk, der vil genopdage sig selv og deres indre styrker.
For alle dem, der nægter at lade stress komme til dem, ja enhver. Dedikeret til alle, der ønsker at vende ryggen til det hektiske tempo i den moderne verden.

Glem alt, der distraherer dig. Tag en tår CHILLO. Nyd øjeblikket, chill out. Kun dem, der oplever ægte indre fred, kan genoplive deres energi.

Der findes mere end 120 forskellige stoffer i cannabisplanten – de vigtigste i medicinsk sammenhang er THC og CBD.

THC giver en euforiserende effekt, som kan gøre dig skæv – det er det, der findes i store mængder i hash. CBD (cannabinoid) har ikke en euforiserende virkning, og kan derfor ikke gøre dig skæv. Begge stoffer virker ved at gå ind i blodbanen og op i hjernen, hvor de påvirker receptorer. I den rette dosis kan det i nogle tilfælde dæmpe kramper, spasmer, kvalme og smerter.

CHILLO indeholder selvfølgelig ikke THC

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

nicorette® DKS - Dansk Kosmetik Salg Marilou Bio SERVED BY NOHRLUND CHILLO Nordic Laces / Snørekompagniet RFSU Gillette Always C+SWISS TAMPAX Neutrogena® Colgate GLOBALONE Active O2 Water OiSTER 4Move Isotonic Drink NUTREND ISBRE Natusan® by Johnson's® ALO® Drink Aloe Vera Juice DENTOTAPE® SUN BLAST ORGANIC o.b. PharmaDoct

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.