Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

4Move Multifruit Isotonisk vitamindrik 6stk

  • DKK 99,00
  • DKK 150

STK. PRIS DKK 16,50
Inkl. pant

Isotonisk vitamindrik slukker hurtigt tørst og hydrerer effektivt kroppen. Supplerer de vitaminer og mineraler, der er tabt under træning
Indhold: 500ml pr flaskeVareinformation


4MOVE isotonisk vitamindrik slukker hurtigt tørst, hydrerer effektivt kroppen, supplerer de vitaminer og mineraler, der er tabt under træning. De er skabt til folk, der kan lide aktiv livsstil, udøve sport professionelt eller rekreativt.

4MOVE er valgt og anbefalet af de bedste sportsudøvere i verden. Den isotoniske drik vækker menneskets indre træner, der motiverer dem til at arbejde på sig selv kontinuerligt, i livet og i sporten. Den berømte sportsudøvers anbefaling er afgørende – de er den største myndighed for professionelle atleter og for mennesker, der er aktive på daglig basis.

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

RFSU 4Move Isotonic Drink GLOBALONE Always Neutrogena® Egekilde SUN BLAST ORGANIC C+SWISS CHILLO DENTOTAPE® ALO® Drink Aloe Vera Juice Active O2 Water nicorette® TAMPAX Marilou Bio o.b. LORINA Mountain Dew CULT Energy PharmaDoct Natusan® by Johnson's® OiSTER Colgate FAXE KONDI BOOSTER SERVED BY NOHRLUND Gillette

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.