Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

Active O2 - AppleKiwi 24stk

  • DKK 288,00
  • DKK 479

STK. PRIS DKK 12,00
Inkl. pant

Active O2 er en mineralvand med et meget højt indhold af helt naturligt oxygen
Indhold: 500ml pr flaskeVareinformation


Active 02 - en ren kildevand trukket op dybt nede fra de bayerske alper og filtreret gennem tusindårige mineralholdige sten og indeholder 15 gange mere ilt end almindeligt vand.

Det er hvad der er kendt som en funktionel drik, og har evnen til at øge kroppens iltindhold, hvilket igen hjælper til at lindre symptomer på stress og dehydrering.

Lavt niveau af ilt betyder lav energiproduktion, som ofte er roden til den velkendte ”eftermiddags nedtur”. Her er Active O2 et fremragende valg som en ”opkvikker”.

Selv efter seks timer ved stuetemperatur, indeholder en åben flaske Active 02 stadig 50% af sin oprindelige oxygenindhold bl.a. grundet den patenterede kapsel som er helt unik.

4MOVE isotonisk vitamindrik slukker hurtigt tørst, hydrerer effektivt kroppen, supplerer de vitaminer og mineraler, der er tabt under træning. De er skabt til folk, der kan lide aktiv livsstil, udøve sport professionelt eller rekreativt.

4MOVE er valgt og anbefalet af de bedste sportsudøvere i verden. Den isotoniske drik vækker menneskets indre træner, der motiverer dem til at arbejde på sig selv kontinuerligt, i livet og i sporten. Den berømte sportsudøvers anbefaling er afgørende – de er den største myndighed for professionelle atleter og for mennesker, der er aktive på daglig basis.ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

TAMPAX Natusan® by Johnson's® Colgate FAXE KONDI BOOSTER Gillette PharmaDoct CULT Energy GLOBALONE Active O2 Water C+SWISS Marilou Bio DENTOTAPE® CHILLO o.b. SUN BLAST ORGANIC RFSU SERVED BY NOHRLUND LORINA Neutrogena® OiSTER Always Egekilde 4Move Isotonic Drink Mountain Dew

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

Om netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.