Hurtig levering. 1-2 hverdage. Fri fragt ved køb over 499 kr

Active O2 Orange/Lemon 24stk

  • DKK 299,00
  • DKK 479

STK. PRIS DKK 12,45
Inkl. pant

Mineralsk kildevand fra Bayerske alper med højt indhold af oxygen
Indhold: 500ml pr flaskeVareinformation


Active 02 , en ren kildevand trukket op dybt nede fra de bayerske alper og filtreret gennem tusindårige mineralholdige sten og indeholder 15 gange mere ilt end almindeligt vand.

Det er hvad der er kendt som en funktionel drik, og har evnen til at øge kroppens iltindhold, hvilket igen hjælper til at lindre symptomer på stress og dehydrering.

Lavt niveau af ilt betyder lav energiproduktion, som ofte er roden til den velkendte ”eftermiddags nedtur”. Her er Active O2 et fremragende valg som en ”opkvikker”.

Selv efter seks timer ved stuetemperatur, indeholder en åben flaske Active 02 stadig 50% af sin oprindelige oxygenindhold bl.a. grundet den patenterede kapsel som er helt unik.

ActiveO2 er en mineralvand med et højt indhold af naturlig oxygen - en fremragende opkvikker på løbeturen, eller hvis du bare trænger til en forfriskende drik med skøn smag 

Active O2s funktionelle drikkehætte gør det muligt for dig at tage den med overalt
Udover drikkens indhold af ilt, indeholder den også frugtsukker, så du kan holde energiniveauet højt.

Active O2 er en ren kildevand trukket op dybt nede fra de bayerske alper.
Active O2 indeholder 15 gange mere ilt end helt almindeligt vand og findes på netkiosk.dk i varianterne: Orange/Lemon, Æble/kiwi, Lemon og IcedBerry. 
De har hver deres helt egen unikke og gode smag
Active O2 indeholder kun 16-17 kalorier pr 100 ml (afhængig af variant).
Active O2 fås i en 500 ml plastflaske med en praktisk sportskapsel der gør Active O2 særligt velegnet til fitness, sport og motion eller bare når du er på farten.

Active 02 - Ren Kildevand
Active O2 - kun 16-17 kalorier pr 100 ml
Active O2 - 15 X mere ilt end almindeligt vand
Active O2 - fremragende valg som en ”opkvikker”ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

DENTOTAPE® Egekilde Mountain Dew Neutrogena® TAMPAX Always GLOBALONE Colgate SUN BLAST ORGANIC nicorette® ALO® Drink Aloe Vera Juice CULT Energy Natusan® by Johnson's® FAXE KONDI BOOSTER Marilou Bio 4Move Isotonic Drink RFSU Active O2 Water CHILLO LORINA SERVED BY NOHRLUND OiSTER Gillette PharmaDoct o.b. C+SWISS

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normal forløber det over 12 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikek abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også talekort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan også nøjes med at bestille en optankningskode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.