HURTIG LEVERING 1-2 DAGE HELE UGEN

Vådservietter Natusan Travel Size

  • DKK 30,00
  • DKK 60

STK. PRIS DKK 2,50
Kasse med 12 pakker á 20 stk. 2,5 kr. pr. pakkeBESTSELLER Vådservietter praktiske med på farten. Kasse med 12 pakker a 20 stk. 2,5kr. pr.pakke Til ansigt og hænderVareinformation


Vådservietter er praktiske at have med på farten, og NATUSAN baby soft-wipes er et godt valg.

Disse milde, uparfumerede vådservietter til ansigt og hænder, er specielt egnede til rengøring af de mest følsomme områder på din babys ansigt. Vådservietterne er lige så bløde som bomuld, og er ekstra skånsomme mod følsom hud. Vores produkt har formularen NO MORE TEARS® hvilket betyder, at det er lige så mildt for øjnene som rent vand.

Har fået "Kolbe A" mærke i Forbrugerrådet TÆNK KEMI test.

Dokumenteret mild
NATUSAN's symbol Dokumenteret mild garanterer, at NATUSAN® babyprodukter er milde og skånsomme. Samtlige ingredienser er nøje udvalgt. Alle produkter er klinisk testet og har gennemgået hudirritations- og allergitest

NO MORE TEARS®
Vores symbol NO MORE TEARS®, betyder at produktet er lige så mildt som rent vand for øjnene. Dette er ekstra vigtigt for babyer, som ikke har fuldt udviklet blinkereflekser og tårekanaler.
Produktet har gennemgået omfattende test, hvor effekten på øjnene sammenlignes med almindeligt vand.
ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

ANDRE VARER I SAMME KATEGORI

SE ALLE VARER I KATEGORIENANDRE HAR OGSÅ SET PÅ

ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
UDVALGTE BRANDS/MÆRKER HOS NETKIOSK.DK

CHILLO DENTOTAPE® Natusan® by Johnson's® SERVED BY NOHRLUND o.b. Solán de Cabras Marilou Bio DKS - Dansk Kosmetik Salg NUTREND C+SWISS Neutrogena® Colgate Fashion Kingdom TAMPAX GLOBALONE Huawei nicorette® PharmaDoct SUN BLAST ORGANIC Gillette OiSTER RFSU Always BIC ALO® Drink Aloe Vera Juice Nordic Laces / Snørekompagniet E.Devia Made in France

Hurtig ekspedition

Alle ordrer ekspederes kort tid efter bestilling

Sikker betaling

Sikker online betaling
24 timer / 7 dage om ugen

Fragt/forsendelse

Alle ordrer sendes som brevforsendelse eller pakke

Fortrydelse

De fleste varer kan fortrydes

netkiosk.dk

netkiosk.dk
En del af Livinghouse ApS

Greve Bygade 28B / 2670 Greve

+45 50676767

info@netkiosk.dk

CVR: 33073100

www.netkiosk.dk

Køb dit taletidskort uden abonnement hos netkiosk.dk!

Med et taletidskort får du ingen regning når du bruge det.
Et taletidskort kan variere, men normalt forløber det over 6 måneder fra det tages i brug.
Et taletidskort kan som udgangspunkt kun bruges til taletid og SMS. Men der findes idag også flere taletidskort med data.
Oftest betaler du for at få et SIM kort med et telefonnummer. Det er det der hedder en startpakke. Startpakken kan så indeholde forskelligt antal taletids minutter og/eller data/GB. De fleste udbydere af talekort tilbyder så, at man løbende kan indsætte beløb på taletidskortet. Optankning af taletid.

Man betaler altså et startbeløb og kan så tale eller bruge data op til de grænser der er.
Med et taletidskort betaler du kun for dit reelle forbrug og har altså ikke abonnement og binder dig derfor ikke til noget.

Der findes også telefonkort til udlandstelefoni. Disse kaldes ofte Calling Card
Du kan nøjes med at bestille en PIN-kode. Så får du en elektronisk kode sendt til din e-mail i stedet for at modtage et kort med posten
Med et forudbetalt calling card (telefonkort) til udlandet, får du et nummer du skal ringe på til før du taster udlandsnummeret. Du kan benytte det både fra en mobiltelefon eller en fastnet telefon. Telefonkortet er forudbetalt med et fast beløb og giver dig derfor det antal minutter som minutprisen ift. kortets pris matcher.
Hos netkiosk.dk kan du købe forudbetalt calling card fra GlobalOne. Disse kan fås med hhv. 100kr. eller 150kr. taletid samt kort til Asien og til Afrika.
Et taletidskort er gyldigt i 6 måneder fra aktivering/ibrugtagning. Et evt. restbeløb kan ikke refunderes eller overføres til et andet kort.